Andre gode sider

Nedenfor ses nogle af mine gode venner og bekendte fantastiske websider. Fælles for dem er, at de brænder for deres fag, mindst ligeså meget som jeg gør for historie. Besøg deres sider hvis du er vild med kvalitetsundervisning for ingen penge. 

Du kan følge Dfordansk på både Facebook og Instagram 

Dfordansk

Er du til virkelighedsafprøvede undervisningsforløb, flotte plakater, spil og meget andet beregnet til mellemtrinnets danskundervisning? Hvis du kan svare ja til dette, så er www.dfordansk.dk lige noget for dig. Bagkvinden bag denne side er min kollega på Sindal Skole, Rikke Nedergaard. 

Bagkvinderne bag www.mb-dansk.dk er begge lærerbogsforfattere og dansknørder. 

MB-Dansk

Hvis du er til konkrete, praksisnære forløb til dansk i udskolingen behøver du kun én side. mb-dansk.dk  er siden til dansklæreren som synes Zappa begår sig bedst i historieundervisningen. Siden er sprængfyldt med vildt spændende forløb, som kan få selv den mest skoletrætte dreng til at synes, at dansk er næsten ligeså fedt som historie...

Det er Brian Ravnborg, bl.a. naturfags-konsulent på CFU Nord, der står bag siden. 

Galapagos - naturfag

Lad mig blankt indrømme at naturfag på ingen måde er mit område, men. På https://galapagos.dk/ kan naturfags-tosser få deres lyst styret. Dog har jeg haft en lille finger med i udarbejdelsen af de to dilemmaspil som kan downloades på siden. Både Dit, mit eller vores vandløb og  Din, min eller vores hval er udarbejdet i forbindelse med Naturmødet i Hirtshals.  

Hvis matematik skal blive næsten så sjovt som historie, så er siden  www.hanneduebak.dk et godt sted at starte.

Matematik? Ja, tak..

Gudskelov skal jeg ikke undervise i matematik, men hvis jeg skulle var www.hanneduebak.dk den foretrukne side. Her er alt hvad en matematiknørd og normale mennesker kan drømme om af opgaver, spil og meget, meget andet til alle skolens klassetrin.