Murens fald

Berlinmurens fald i november 1989 markerer den endelige afslutning på Den kolde Krig. Det år afgav en række kommunistiske styrer monopolet på magten. Det kommunistiske kollaps var endeligt med Sovjetunionens opløsning i 1991. Murens fald blev overalt oplevet som skelsættende begivenhed, der snart åbnede for indførelse af demokrati og markedsøkonomi i de østeuropæiske lande og til genforeningen af de to Tysklande.

Ved du hvad der skulle ske med de nationale skatte som fx. Solvognen og kronjuvelerne, hvis krigen kom? Det ved du når du har læst bogen.

Bogtilbud!

Sammen med min gode læremester, Henning Brinckmann, og brødrene Poul- og Karsten Pedersen har vi skrevet bogen "Den kolde Krig og REGAN VEST". Bogen er en 120 siders undervisningsbog, som fortæller den store historie om bl.a. kommunismens magtovertagelse i Rusland i 1917, konsekvenserne af 2. Verdenskrig, Cuba-krisen og meget mere. Desuden har den en dansk vinkel, som bl.a. fortæller om, hvordan det civile Danmark forberedte sig på 3. verdenskrig - herunder det imponerende bunkerkompleks REGAN VEST, hvorfra landet skulle ledes fra i tilfælde af krig. Du kan se udvalgte sider fra bogen her: 13 - 19 - 23 - 28 og 115. Til bogen findes en masse gratis opgaver - og nu til det bedste!

Vi har fået lov til at lave et særligt skoletilbud. Et klassesæt bestående af 28 bøger kan købes for kr. 4.495! Ellers kan man også købe en enkelt bog til 199 kroner. For at benytte disse tilbud skal du gå ind på www.reganvest.dk.